Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Dom > vijesti > Sadržaj
Kupi Plug Wrap potrebno je obratiti pažnju na mjesto
- Aug 22, 2017 -

Kupi Plug Wrap treba obratiti pažnju na mjesto

Plug Wrap je ekološka netoksična i neukusna smola LLDPE ekstrudirana metodom livenja, postoje super visoke performanse, uglavnom za pakovanje roba, mogu učiniti robu urednijom, ali takođe može povećati atraktivnost proizvoda, Plug the proizvođači ambalaže da vam govore o kupovini Plug Wrap-a treba obratiti pažnju na mjesto.

Kupujemo Plug Wrap, glavna stvar je da obmotate predmete umotane, možete učiniti da stavke izgledaju čvrste, a Plug Wrap ima vrlo dobru transparentnost, zdravlje. Svako ko kupi Plug Wrap, prvo moramo da obratimo pažnju na ambalažu upakovanim sa kojim stavkama, različitim stavkama su takođe različiti zahtevi za Plug Wrap i samo ispunjavaju zahteve pakovanja, Plug Wrap može da igra bolji efekat pakovanja. Na primjer, opći predmeti poput odeće, kućnih aparata za frižider pokrivaju, sa običnim Plug Wrap-om i svježim povrćem za korištenje plug-wrap-a za hranu i preporučeni sveži film.

Proizvođači Plug Wrapova sugerišu da je važna stvar u kupovini Plug Wrap-a, prva stvar koju treba uzeti u obzir je kvalitet Plug Wrap-a, cena je samo druga, ako slepo obratite pažnju na cijenu, a ignorišete kvalitet, a zatim koristite Plug Wrap pakiranje predmeta, ništa se ne koristi.

U ovom velikom tržišnom okruženju, Plug Wrap je najčešće korišteni polimerni materijal na svijetu, njegova najveća prednost je zaštita proizvoda u proizvodnji i obradi, transportu, skladištenju i korištenju procesa od zagađenja, korozije, ogrebotina, Za zaštitu originala glatka i sjajna površina, čime se poboljšava kvalitet proizvoda i tržišna konkurentnost. No, zbog različitih proizvođača, razlike u kvalitetu proizvoda ili korištenje metode nisu tačne, pa često pakovanje pakovanja često ima neke probleme. Anhui Xiangfei Plastic Co., Ltd. je 15 godina profesionalne prodaje Plug Wrap biznisa, da bi se predstavio Plug Wrap u upotrebi može se suočiti sa problemima i kako ih riješiti.

Pitanje 1: korisnik je većina proizvoda Plug Wrap je problem degumminga, problem u profilu Plug Wrap odražava najviše, kada korisnik nakon instalacije profila Plug Wrap-a sa površine profila otari kada Plug Wrap performance viscose I nije pratio Plug Wrap, ali je ostavio u proizvodima profila, koji je korisnik koji najviše vole da vide, jer je to vrlo zabrinjavajuće, potrebno je neko da preseca ovaj lepak iz profila dole, posebno dugo vremena , tu Problem ima razne mogućnosti, najveća mogućnost je da Plug Wrap proizvodi pod pritiskom plastike ne ispunjavaju zahteve, što je previše lepljivo, što dovodi do toga da Plug Wrap proizvodi u uklanjanju, spoljašnja napetost je veća od negativnu silu i ostaje u profilu. Ako se korisniku pojavi ovaj problem, možete koristiti čistu tkaninu koja je ušla u malo alkohola, a preostali osjetljivi adheziv se više puta obriše sve dok se ne postavi osjetljiva plastika Očistite, ali treba obratiti pažnju na vreme u brisanju ne previše sile, niti može uticati na profil završetka proizvoda.

Problem 2: Iako se proizvod Plug Wrap može efikasno ukloniti, ali površina ostatka profila u slučaju performanse Plug Wrap-a, problem u nekim proizvodima Plug Wrap-a često se pojavljuje, to je zbog toga što je Plug Wrap i zaštita kombinacija između profila Vreme, u slučaju sunčane vode i drugog prikladnog okruženja, i pojavu kombinacije ove kombinacije struje ne postoji dobar način da se izbjegne, jer nije redovna reprodukcija zakona za pronalaženje, pa sada ovo nije dobar način da se izbegne problem!

Pitanje 3: Plug Zavijanje i zaštićeni proizvodi nisu čvrsto između pasta, u transportu i korišćenju procesa opadanja pojave razloga za ovaj problem uz suprotno od problema, najveća mogućnost je da proizvodi Plug Wrap u proizvodnja Upotreba viskoziteta lepka nije dovoljna; postoji mogućnost da korisnik u kalupu kada mašina za pritisak koja koristi pritisak nije dovoljna, ili površina nije čista čista, prašina ili boje itd., utičući na efekat paste! Ako se ovaj problem javlja iz razloga, pravi lek, zamenite osetljivu plastiku, povećajte pritisak filma ili u filmu kada pažnju posvetite površini profila efikasnog čišćenja, kako biste izbegli pojavu takvih problema.

Pitanje 4: Plug U zavisnosti od upotrebe vremenskog perioda posle sredine dobre performanse, ali na dva kraja krila, glavni razlog za ovaj fenomen je utikač u pakovanju sa zaštitom paste u procesu , stepen napetosti, Kasnije, u slučaju okruženja visoke temperature, postoji nepotreban fenomen povlačenja, problem se javlja kod kupaca proizvoda na jugu, tako da Plug Wrap u proizvodnom procesu treba obratiti pažnju na uticaj temperature okoline o upotrebi proizvoda, u postupku paste, kako bi se izbjeglo neželjeno površinsko rastezanje.