Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Dom > vijesti > Sadržaj
Možete li suditi na kvalitet papira od cigareta aluminijumskom folijom po boji
- Oct 12, 2017 -


Kvalitet papirnog papira od cigareta aluminijuma odnosi se na materijale koji se koriste u proizvodnom procesu, posebno na sirovine papira cigareta aluminijskog folija, koji se direktno odnose na kvalitet proizvoda papira cigareta aluminijuma. Kroz svoj izgled kako bi se utvrdio kvalitet toga?
U stvari, da bi se po izgledu kvaliteta metode primenio nesumnjivo izvodljivo, videti boju papira cigarete aluminijumske folije je dobar jednostavan način, jer općenito transparentan izgled cigareta aluminijumske folije predstavlja više belog papira od cigareta aluminijuma nečistoća, Da bi osigurali da normalno lepilo, 100 metara ispod papira od cigareta aluminijuma ima određeni stepen transparentnosti, može videti papirnu cev; Osim toga, žuti karton papira od cigareta aluminijuma da vidi da li površina neregularne raspodele bijelih tačaka, s ručnim pritiskom ne može obrisati otisak nečistoća ili lepka, ovaj proizvod je generalno sa mirisom.
Kvalitet papirnog papira od cigareta aluminijuma proizvođača različitih proizvođača papirnih papira od cigareta je različit, tako da je potrebno koristiti gorenavedeni metod da utvrdimo da li kvalitet našeg kupljenog papira od cigareta aluminijuma ispunjava naše zahtjeve i postiže bolju pastozibilnost. Konzervacija je kritična kada se koristi papir od cigareta aluminijuma, koji ima veoma važan uticaj na kasniju upotrebu i skladištenje papira od cigareta aluminijuma, ali zbog različitih performansi i materijala materijala iz cigareta aluminijumske folije biće drugačiji. Dakle, postoje razlike u konzervaciju, sledeće moramo detaljno pogledati.
Obično za očuvanje papira cigareta aluminijumske folije svi smo uskladišteni u Trezoru, kako bismo ostvarili ulogu izbegavanja sunca, kiše; zabranjena izolacija cigareta aluminijumska folija papir veleprodaja i acid-bazna ulja organski rastvarač kontakt, čuvati i osušiti, od uređaja za otkrivanje 1m izvan sobne temperature na -15 ℃ ~ 40 ℃, antistatički upozoravajući podni papir cigareta aluminijumska folija, utovar i istovarni transportni remen najbolje je koristiti kran i sa kontejnerom za namještanje sa glatkim podizanjem, kako bi se izbjeglo oštećenje trake, Arogantno utovarivanje i istovar, uzrokujući labave setove, i treba ih staviti u rolnu, ne savijati, čuvati vreme treba jednom da se ponovi.
Cigaretne aluminijumske folije Tipovi papira, specifikacije koje se mogu kupiti u skladu sa potrebama i specifičnim uslovima, razumnim izborom, različitim varijacijama, različitim specifikacijama, snagom, brojem slojeva papira cigarete aluminijumske folije povezanih zajedno, to će uticati na cigaretnu aluminijumsku foliju Fabrika papira direktna upotreba efekta proizvoda.
Proizvođač cigarete aluminijumske folije za papir koristi proizvod je potreba za njegovim testiranjem kvaliteta, kako bi se osigurala bolja upotreba papira od cigareta aluminijuma, tako da treba obratiti pažnju na određivanje upotrebe cigareta aluminijumske folije Debljina papira od gume, ovdje pogledamo na specifičnim metodama detekcije.
U procesu testiranja koloidne debljine papira cigareta aluminijumske folije, ako nema lepka koji se otvara ili primećuje, lepak je velika količina nečistoća, a lepak nije kohezivan. Drugi je previše vode, bio je nestabilan, ovaj put ovaj papirni papir od cigarete aluminijumske folije rani je bio veoma moćan, osećajući se u stanju da razlikuje. Žuti papir od cigarete aluminijuma koji je premazan na objektu, što je bolji kvalitet lepka, to je bolji kvalitet, kako bi se osigurala odlična upotreba papira cigarete aluminijumske folije.
Da bi se obavio postupak testiranja glatkog papira od cigareta aluminijuma, mora se obratiti pažnja na odgovarajuće zahtjeve kvaliteta, kako bi se proizvođač papira cigareta aluminijumske folije kupio za kupovinu visokokvalitetnog papirnog papira od cigareta aluminijuma, potražnju za savjetima za pozivanje , radujem se posjetiteljima posjete.