Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Dom > vijesti > Sadržaj
Kako identifikovati kvalitet obojene trake za cipele cigareta
- Oct 12, 2017 -


Svi znamo da je način prepoznavanja prozirne trake za sagorevanje cigareta relativno jednostavan, samo pogledajte transparentnost trake za cigarete, debljinu i neki drugi izgled može utvrditi kvalitet transparentne trake za tragove cigareta. Ali obojena traka za tragove cigareta zbog materijala i boje će uticati na metod presude za cipelu Tear Tape, tako da u ovom trenutku ćemo prema materijalu Cigarette Tear Tape preusmeriti u skladu sa prirodom da razlikujemo kvalitet obojene cigarete Tear Traka.
Metode suđenja: 1. Obojeni ljepilo na tržištu uobičajene boje su žuto, kaki, bijelo i plavo povrće Cigarette Tear Tape, ocijeniti kvalitet vremena koje možemo sipati Cigarette Tear Tape, a zatim brzo otvoriti, možete se izvući iz plastične vuče off, možete videti čistoću i transparentnost originalnog filma. Tako da možemo utvrditi čistoću i transparentnost originalnog filma trake za otiske cigareta, a zatim odrediti kvalitet trake za ciscenje cigareta za debljinu lepka. 2. Sudeći po tome da posmatramo stepen transparentnosti lepka, ako se lepak ne povuče ili otvori kada je tačkasta, neravnomjerna, onda to predstavlja puno nečistoća u adhezivi, Cigarette Tear Tape nema koheziju, tako da Kvalitet trake za cigaretnu traku je nepouzdan. Prateći previše vlage u ljepilu, bio je nestabilan, ova rukavica za rukotvorne trake za rukotvornost je pala veoma moćno, osećaj se može riješiti.
Cigaretna traka traka se koristi u svakodnevnoj upotrebi, ali Cigarett Tear Tape je napravljena od supstrata i lepka, a lepljivost je jaka. Tako ćemo za mnogo vremena ukloniti traku Cigarette Tear pronaći Cigarette Tear Tape će postojati vrlo lepljiv lepak, utičući na izgled predmeta i korišćenje veoma neugodnih.
1. Možete koristiti alkohol da biste uklonili lepak, naravno, zahtevajte lepljivo mesto gde je Cigarette Tear Tape relativno glatka, inače će gruba površina od nas tražiti da koristimo još više alkohola. Moramo da koristimo meku tkaninu kako popijemo malo alkohola, a zatim ponovljeno obrišemo površinu lepkom na njoj.
2. Možete iskoristiti ulje vetrenog ulja dodatnim lepkom, u nekim objektima na površini nanošenja finog vetrenog ulja, a zatim obrišite mekom krpom možete ukloniti lepak. Prilikom korišćenja vremena potrebno je obratiti pažnju na količinu ostataka od ostataka od cigareta, ako je lepak bio vrlo suv teško, onda prvo koristimo vodu za vlaženje, omekšavanje, a zatim primjenimo sve vrste materijala potrebnih za rušenje of.
3. Upotreba benzina takođe može ukloniti lepak, naći meku krpu, a zatim staviti meku tkaninu na mekanu obrišu, dok u upotrebi treba obratiti pažnju na neke predmete i reakciju benzina, ovi predmeti ne mogu koristiti benzinu osim ljepilo.
Gore navedeno je ukloniti ostatke metode, nadajući se da ćete ukloniti Cigarett Tear Tape koju pomažete.
Cigarette Tear Tape je vrlo uobičajen alat u našim životima i široko se koristi u mnogim industrijama. Hajde da pogledamo Cigarette Tear Tape u upotrebi u našim životima.
Prije svega, u zimu, mnogi od nas će nositi vuneni kaput, ali će neke kose često lepljive kose ili pilinga. Kosu na kosi je veoma teško očistiti, ali je veoma zgodno očistiti reči Cigarette Tear Tape. Samo isecite traku za cigaretu i držite se odeće.
Kad god Prolećni festival ima praksu spojnica, pre nego što koristimo pastu, ali pasta nije jednostavna za korištenje nakon uklanjanja, tako da ljudi sada počinju da koriste Cigarette Tear Tape vezivanje.
U životu nismo otvoreni za struju, ali se žica može starati, ako u ovom trenutku bez izolacije Cigarette Tear Tape za održavanje tretmana, onda će biti neizmerne posledice. Pored života, učenje često koristimo, kao što su knjige kada suzama, možemo da izaberemo transparentnu pastu Cigarette Tear Tape, neće odlagati čitanje. I ponekad napišite pogrešne reči, možemo takođe da izaberemo Cigarett Tear Tape da obrišemo reč, zapravo, sve dok to ozbiljno posmatramo, naći ćete Cigarette Tear Tape, bilo da li u životu ili učenju ima puno korisnih.