Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Dom > vijesti > Sadržaj
Uvođenje proizvodnje cigareta aluminijumske folije
- Jun 02, 2017 -

Papir za cigarete od aluminijuma Za uspostavljanje korporativnog imidža, povećati vrijednost marke, ali i za potrebe sigurnosnih preduzeća za cigaretnu industriju kako bi osigurali kvalitet cigareta u isto vrijeme, sve više pažnje na oblogu cigareta - aluminij razvoj i upotreba folije, odštampali su na grafici, pošto cigareta izrađena od aluminijumske folije u ilustracije, šarena, anti-falsifikat protiv dokaza vlage funkcioniše i novi razvojni period.

Papir za cigaretnu aluminijumsku foliju Trenutno, proizvodnja cigareta u industriji cigareta u Kini od aluminijumske folije ima zajedničku osobinu, to jest, bez obzira na njegovu pozitivnu ili negativnu većinu odštampanu s kineskim, kineskim pinjinskim ili engleskim štampanim dijelom ili punom verzijom ime fabrike, takođe su odštampane sa korporativnim logotipom. Ako se specijalno za brend specijalne aluminijumske folije ne štampa samo sa imenom, već se štampa i sa robnim imenom i šablonima dekora.

Konkretno, može se podijeliti na sljedeće kategorije. Jedan je na vrhu aluminijumske folije odštampan na prednjem imenu ili imenu i korporativnom logotipu. Kao što je fabrika cigareta Bengbu proizvela cigareta, aluminijumska folija odštampana od strane čuvenog kaligrafa Zhang Kai Fan napisala je naziv "Fabrike cigareta Bengbu" i slova "BENGBU CIARETTE FACTORY" na engleskom jeziku; Fabrika cigareta Huaiyin proizvela je cigarete, aluminijumsku foliju štampanu sa "Huaiyin fabrika cigareta", "HUAIYIN" riječi i korporativni logo. Jedna je u aluminijumskoj foliji na prednjoj ili zadnjoj strani štampana punom verzijom kineskog, pinjinskog ili engleskog imena, a neki su takođe odštampani korporativnim logotipom. Na primer, fabrika cigareta Ningbo proizvela je cigarete, papir od aluminijumske folije odštampan je punom verzijom fabričkog naziva fabrike kineskog fonetskog slova; Fabrika cigareta u Kunmingu proizvela je cigarete, papir od aluminijumske folije odštampan je punom verzijom engleskog imena; Fabrika cigareta Yuxi proizvela je cigarete, aluminijumsku foliju štampanu na logou Hongta grupe i engleskom imenu; Fabrika cigareta Yizhong Tobacco (Group) Co., Ltd. proizvela je cigarete, aluminijumska folija je štampana punom verzijom logotipa grupe i kineskim imenom.

Papirni papir od cigarete aluminijumski papir je dizajniran za određeni brend aluminijumske folije, koja se odlikuje pozitivnom ili negativnom stranom aluminijumske folije štampanom punim imenom i brendom i logotipom logotipa brenda. Kao što je "Longyan" fabrika cigareta "sedam vuk" cigareta, aluminijumska folija štampana na poleđini pune verzije logotipa zaštitnog znaka "sedam vuka"; "Gosti" cigareta iz Chuxiong fabrike cigareta, aluminijumska folija odštampana na poleđini pune verzije "Hongta Group Chuxiong fabrike cigareta proizvedenih gostiju" Pismo i logotip njegovog zaštitnog znaka; Cigarete fabrike cigareta Ningbo "Crveni orao", aluminijumska folija odštampana sa punom verzijom fabričkog naziva kineske fonetske alfabete, reversni štampani "DAHONGYING" kineski pinjin i logotip zaštitnog znaka. Tu je i štampani tekst cigareta od aluminijumske folije, kao što su fabrika cigareta Red River 88 "Crvena reka" i fine cigarete "Crvena reka" 99, aluminijumska folija se štampa na suprotnoj strani pune verzije "Crvene Rečne cigarete sa Jun vatrom "Reklamni tekst