Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Dom > vijesti > Sadržaj
Utikač folijom industrija ima veliki potencijal za razvoj Trend je Očigledan
- Aug 02, 2017 -

Utikač folijom industrija ima veliki potencijal za razvoj trend je Očigledan
U posljednjih nekoliko godina, u utikač Wrap industriju, Plug Zamotajte biljka razvojnog potencijala najveći i većina brzo, a sada je naširoko koristi u duhan, hrana, lijek, kozmetički, elektronika, igračaka, kozmetike i živote su usko povezanih područja, i sa uz povećanje broja stanovnika, potražnja je također beskonačno širenje. Se može vidjeti da nakon što se priključite Zamotajte bit će više elemenata da bi ga više lijepe, kao što su cvijet stil uključite okvir boja utikač okvir i tako dalje te svježe riječi i puše svjež građa.
U današnjem svakodnevnom životu, razvoj mnogih industrija, svako područje ekspanzije pratit će napredak društva, populacija raste potražnja za Plug Zamotajte će biti više, više. Ali i na kvalitetu, izgled, oblik, cijena, dizajn i druge aspekte više kritična. Tako Plug Zamotajte industrija morati razviti zajednice. Nakon samo natjecateljski, moćna Plug Zamotajte firma u ovom društvu može biti uporište kako bi se zadovoljili zahtjevi društva.
Od trenutne potražnje na tržištu za crimping Plug zamotati, ali i sa zemljom promovirati domaće potražnje za promicanje politike dobar potrošač driven, Maloprodajni tržište i prodaja trendove će biti jasan Uzlazni trend, za Plug Wrap industriju Said to može biti Rekao je da u narednih nekoliko godina veliko tržište.
Toliko investitori su pripremljeni za razvoj u ovom području, ali ako nema dovoljno snage i iskustva, uz kvalitetu života ljudi u zemlji kako bi se poboljšala narodnog provođenju težnja za kvalitetu, slijepi pristup će biti brzo nakon društvenih mama rket se na
Utikač Wrap industriju u kombinaciji sa industrijskog restrukturiranja, bit će ih još u smanjenje potrošnje proizvoda, strukturna Optimizacija, niz poboljšanja, poboljšanja kvalitete i konkurentnosti na poboljšane ogleda. U skladu s potrošač nadogradnje, tehnološki napredak i održivi razvoj proizvoda će ubrzati rast. Kina će biti visoko kvalitetni Plug Zamotajte sirovog i pomoćni materijali i visoko kvalitetni strojevi i oprema uvoze dati dovoljno pažnje.
Inovacija je postala pokretačka snaga za razvoj plastike Zamotajte Plug. Održavati toplinu skupljanja BOPP, istovremeno riješiti topline brtvljenje i cigareta filma Plug zamotati, riješiti problema usred filma i filmski adhezije filma, upotreba rupu pozicioniranje tehnologija riješiti je BOPP toplina brtvljenje problema. Ukratko, inovacija je postala pokretačka snaga za razvoj plastike Zamotajte Plug.
Uz ubrzani tempo života, može direktno koristiti za kuhanje s mikrovalnom energijom hrane Plug Zamotajte u polje Uključi Zamotajte razvoja novih žarišta. Kao trenutni aluminijske folije i neke plastične kompozitne materijale od Plug Zamotajte je neproziran, lako oporaviti, i ne mogu koristiti za nedostatke mikrovalna obrade, u posljednjih nekoliko godina razvio oplata SiOx materijala može se koristiti kao zamjena. SiOx je tankim slojem oksida silicija pločicama na PET, PA, PP i drugih supstrata, koji ne samo imaju bolja svojstva barijeru, ali također imaju odlične atmosfere okoliša prilagodljivost. Njegova svojstva barijere su gotovo imuni na okoliš vlagu i temperaturne promjene. SiOx premaz ima visoku barijeru, visoka mikrovalna propusnost, transparentnost, može se koristiti za mikrovalnu obrada hrane meke Plug zamotati, može biti izvršen i pića i jestiva ulja Plug Zamotajte kontejnera, Kina je počela primjenjivati. SiOx premaz trošak je veći, poizvodnja tehnologije nije savršen, ali zbog svoje posebne performanse će postati važno utikač stoljeća ambalažni materijal.