Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Dom > vijesti > Sadržaj
Uloga cigareta
- Jun 02, 2017 -

Papir za savijanje cigareta Uloga papira od cigareta, pre 20 godina, cigaretni papir odigrao je glavnu ulogu u duvanu od cigareta sa valjkom za cigarete 5000-6000 / min, čineći ga vrstom snažnog duvana. Od primene propisa o granicama katrana u Evropi, propusnost i zapaljivost papira od cigareta postao je glavni indikator kvaliteta. Dakle, ova dva indikatora kvaliteta postala su jezgro tehničkih specifikacija za cigarete. Danas papir za cigarete mora biti puno različitih funkcija, kako bi istovremeno zadovoljio zahteve ukusa, takođe mora biti slika brenda da bi pružila izvrsnu podršku za izgled. Pored toga, Sjedinjene Države zahtijevaju cigarete bez vatre (bez vatre), očito, ovo je jedinstveniji zahtjev. Dizajn cigareta je namenjen aspiraciji i pati od pušača. Prema najnovijem zakonu u Njujorku, cigarete ne mogu zapaliti bilo koji drugi predmet u prostoriji, kada se usisavanje mora odmah ugasiti. Međutim, Državna vatrogasna služba u Njujorku, koja je odgovorna za postavljanje vatrogasnih standarda, još uvijek nije razvila standarde ispitivanja i kriterijume podobnosti. Rok za stupanje na snagu zakona je 1. januar 2003. godine, a period tranzicije je 180 dana.

Dizajneri cigareta imaju mnoge programe za smanjenje tendencije cigareta. Sama formula duvana i geometrija cigareta značajno utiču na tendenciju pušenja cigareta, ali promena dizajna cigareta može izazvati pažnju potrošača. Dakle, industrija cigareta je poželjno da bude vizuelno neprimetna, Prihvatljivo promeni cigaretu. Cigaretni papir je poželjno rešenje za ispunjavanje ovih preduslova, a rešenja za cigarete su takođe uključena u sve aspekte.

1, kako bi se eliminisala tendencija požara

Papir za savijanje cigareta Hirurški papir od cigareta sa ravnomerno nepropusnom propusnošću (4 do 10 cu) može smanjiti tendenciju paljenja na bilo koji željeni nivo, koji sadrži različite količine sagorevanja i zapaljivih plamena. Nedostatak ovakvog pristupa je u tome što je količina dimnih gasova značajno povećana, što se mora nadoknaditi visokom ventilacijom filtera, a trošak je visok, a karakteristike mirisa cigareta se menjaju.

Printsolution nudi niz metoda za kontrolu tendencije pucanja. Izborom odgovarajućeg propusnog opsega, razmaka trake i količine retardanta koji se koristi za postizanje dobrog podešavanja. Aroma aditiva koji se koristi za kontrolu brzine sagorevanja mora potvrditi potrošač i mora biti netoksičan. Opterećenje i troškovi će uticati na veliku primenu ovog programa, pored toga postoje i online procesna rješenja, odnosno svaki program koji se primjenjuje na papirnoj mašini. Mala industrijska ispitivanja su potvrdila izvodljivost primene opreme, a upotreba testiranih papira valjanih cigareta pokazuje karakteristiku koja može dobro kontrolisati tendenciju požara i može se poboljšati na bilo koji željeni način.

Evropska duvanska industrija se takođe suočava sa novim izazovima, odnosno od 1. januara 2004. godine sve cigarete proizvedene i prodane u EU moraju se pridržavati novih zahtjeva za maksimalnu količinu sastojaka: Tar: 10 mg, nikotin: 1 mg specificirano), C0: 10mg (prethodno nije navedeno); do 2007. godine, svi proizvedeni u EU i izvozi u vanevropske zemlje, cigarete moraju ispuniti ove nove standarde. Svaki evropski proizvođač cigareta proučava ovaj predmet, kako u izgradnji različitih proizvodnih linija, već u različitom dizajnu proizvoda, od recipije lista listova do poboljšanja strukture cigareta. Korišćenje ventilacionih filtera olakšava podešavanje količine katrana do željenog nivoa i podešavanje količine c0 na ograničen nivo, moraju se izvršiti dodatna podešavanja, uključujući prilagođavanje specifikacija cigarete (prozračnost vazduha i poboljšavajuća sagorevanja) Softverski programi koji simuliraju interakciju različitih komponenti cigareta, kao što su alati koje razvijaju istraživačke firme, mogu znatno smanjiti broj ispitivanja za smanjenje dimnih gasova.

2, i lažne, obojane cigarete za borbu

Falsifikovane cigarete, naročito na Dalekom istoku, imaju tendenciju širenja. Neke od malih cigareta skrivenih u rudimentarnoj kasi obično proizvode ove falsifikovane cigarete, au nekim slučajevima ove lažne cigarete su skoro istinite i lažne. Ove falsifikovane cigarete je teško rješavati kao falsifikovani novac. Jedan od načina da se identifikuju originali i identifikuju originalni proizvodi je napraviti vodene žigove na novčanicama ili papiru za cigarete. Sa tehničke tačke gledišta, svaki proizvod se može kopirati, ali kopiranje posebnog vodenog žiga je teže i troškovi proizvodnje viši. Upotreba vodenih žigova, sami potrošači mogu razlikovati istinite i lažne proizvode.

Dlake su takođe problem za proizvođače cigareta na glavobolje. Proizvodnja cigareta, skladištenje i prodaja cigareta u visokim temperaturama i vlažnim podnebljima, posle skladištenja u kratkom vremenskom periodu na policama, imaju tendenciju da na površini cigareta postanu neke tačke, što je uzrokovano prenošenjem sastojaka duvana i mirisi. Oni su uzrokovani prenošenjem sastojaka duvana i ukusa na formiranje smeđih mrlja i tamnih mrlja, potrošači će pogrešno vjerovati da cigarete sa ovim mrljom nisu čiste ili drugi dima i da proizvod nije svež u zaključku . Rešenje je da se papir za cigarete na mreži ili na mreži ne pokrije slojem nepropusnog materijala kako bi se usporio proces infiltracije. Ove tačke mogu biti identifikovane gasnom hromatografijom / masenom spektrometrijom, jer je razumevanje prirode tačaka preduslov za dizajniranje anti-osmotskog papira cigareta.

3, smanjite problem sidrenog leda

Papir za savijanje cigareta Proizvodnja generičkih dimnih gasova je sama po sebi veoma složena i ne postoji dosljedan standard merenja za duvansku industriju i upravljanje, a može se meriti ili mjeriti kao vidljivi dio dimnih gasova. U proteklih 20 godina, industrija cigareta je željela riješiti političke probleme i operativne probleme cigareta dimnih gasova sa niskim dimenzijama. Duvanska industrija uložila je sve napore da zadovoljava nepušače bez smanjenja kvaliteta proizvoda cigareta. Oblik - cigarete dimnih gasova sa jednim i duplim cigaretama. Eksperimentalni rezultati pokazuju da je dvoslojna rolna struktura bolja od jednoslojne strukture, a posebna ambalaža zasnovana na magnezijumskoj soli (u kombinaciji sa malim propusnošću vazduha i velikom zapreminom) je glavna komponenta cigarete papira za smanjenje bočnog sjaja dim. Međutim, u slučaju održavanja istih karakteristika okusa, korišćenje dizajna sa malim bočnim gasom umjesto običnog dizajna cigareta i dalje je čudo industrije cigareta koja se završava.