Shanghai Bright Packaging Materials Co., Ltd
Dom > vijesti > Sadržaj
Kakav je odnos između boje i kvaliteta trake za ciscenje cigareta?
- Sep 22, 2017 -

Kakav je odnos između boje i kvaliteta Cigaretne trake?
Tape traka za cigarete je život i rad bolje razumijevanje, da pre nego što imamo jednostavan uvod, znajte da proizvođači cigareta direktno prodaju mnoge vrste trake za cigarete, uključujući boju, specifikacije itd., Moramo razumjeti specifičnu boju i kvalitetan odnos.
Kroz fabriku trake za cigarete traka direktno Shvatamo da: transparentna traka trake za tragove cigareta više bele boje, manje nečistoće od cigareta trake, kako bi se osigurala normalna lepak, 100 metara ispod trake za cigaretnu traku, može imati određeni stepen transparentnosti pogledajte papirnu cijev; i žuta traka za ciscenje cigareta da bi se utvrdilo da li površina trake za ciscenje trake nepravilnog raspoređivanja bijelih tačaka, ručni pritisak ne može obrisati otisak nečistoća ili lepka, ovaj proizvod je generalno sa mirisom.
Da bi boja cigareta takođe mogla da utvrdi boju Cigaretne trake, proizvođači mogu usmeriti kvalitet proizvoda, potrošači mogu da se upute na gore pomenute kada kupovina, više znanja o proizvodu može da se raspita, proizvođači imaju različite kategorije proizvoda da biraju od.
Cigarette Tear Tape je vrlo zgodan za korištenje, kako bi donio veliku udobnost našim životima, proizvođači Cigarette Tear Tape proizvodi sve vrste Cigarette Tear Tape postoji u svim aspektima našeg života, u korištenju Cigarette Tear Tape u procesu povremenih Alice Pojedini fenomen, utiču na upotrebu efekta, dolazimo do shvatanja razloga za ovaj fenomen.
Prvo, u proizvodnom procesu obeležavanja mašine pritisak pritiska valjka nije dovoljno, tako da proizvođači razumiju odgovarajući pritisak valjka pritiska valjka, izaberite odgovarajući materijal lepka radi poboljšanja situacije preklapanja.
Drugo, neki proizvođači proizvode premazivanje Cigarette Tear Tape previše malog ili čak ne štapiće, tako da je potrebno odabrati redovne proizvođače, kako bi razumeli kupovinu vještina Cigarette Tear Tape, odabrali jaku lepljivu visokokvalitetnu traku za skidanje cigareta.
Kvalitet proizvoda je proizvođača trake za cigaretu traku na tržištu konkurentnosti na trzistu trake najsnažnijeg aspekta, tako da proizvođačima treba puno pažnje na proizvodni proces i tehnologiju, kako bi korisnicima pružili kvalitetne proizvode.
Proizvođači trake za cigaretnu traku imaju široku paletu traka za otiske cigareta, iako su njihove performanse drugačije, ali potrošači su takođe zabrinuti zbog svojih problema s kvalitetom, kvalitet Cigarette Tear Tape-a se može otkriti različitim načinima da se vide, neki iskusni rođaci Iz izgleda i ukusa se može identifikovati, hajde da pogledamo sledeće.
Prvo, pogledajte u boji Cigarette Tear Tape, opšti izgled transparentne Cigarette Tear Tape, boja bele boje, što ukazuje na to da Cigarette Tear Tape manji nečistoće, kako bi se osigurala normalna lepka; a potom i analiza osvetljenosti, opšti kvalitet niskog stepena Cigarette Tear Tape Dark i ova verovatnoća frakture ove cigaretne trake je vrlo visoka; poslednja ukusna razlika, ukus je jak i ukus kiselog ukusa da je zadržavanje Cigarette Tear Tape jako loše, ne preporučuje se kupiti.
Odabir visoko kvalitetne trake za tragove za cigarete je veoma važno, tako da su ovako izuzetno neophodne i gore navedene metode ispitivanja kvaliteta, više informacija o relevantnim informacijama može nazvati savjete proizvođača proizvođača cigareta, iskreno pozdravljamo vaš poziv.
Tvornica trake za cigarete trake i potrošači su veoma zabrinuti zbog izdržljivosti Cigarette Tear Tape, to jest život trake za cigaretnu traku, ali je život Cigarette Tear Tape sa svojim mnogim osobinama povezan sa visokom temperaturom, hladnom, Vodootporna, anti-električna izolacija i vremenska otpornost imaju veliki uticaj, a zatim Xiaobian da sazna više o tome
Prema sveobuhvatnoj analizi, razlog zbog kojeg je starenje trake za cigaretu potisnulo hemijski efekat, fizički uticaj i razlog samog materijala. Fizički uticaj je da se pod uticajem svetlosti i toplote smanjuje lepljiva viskoznost trake za otiske cigareta, a viskozitet vazduha će biti brži, a vlažnost i vrućina trajni su utjecaj na izdržljivost Cigaretne trake trake najviše istaknuti problem. Često je starenje površina traka za suza cigareta brže od unutrašnjeg starenja.
Ovdje se odnosi na starenje trake za otiske cigareta pod uticajem spoljašnjih fizičkih uslova, učinak promjene u procesu, više informacija o relevantnim informacijama može nazvati konsultacije direktne kontakt telefonske kompanije za cigarete.